Firma Ora Cinci srl  a fost infiinţata în 1991 în localitatea Schitu-Costinesti ca o simplă afacere familială. Comenzile primite, în majoritatea cazurilor fiind vorba de materiale sanitare erau livrate de catre proprietar cu Dacia Break. Iniţial, magazinul era chiar in curtea casei sale. Treptat, ca urmare a unui proces firesc, cererea fiind in crestere el s-a decis sa achizitioneze un teren mai mare pentru un alt punct de lucru, magazinul mutându-se într-o noua locaţie la intrare in Costinesti . Au inceput lucrarile de contructie la cladirea unde se afla si astazi magazinul de instalatii termice, panouri si sisteme solare presurizate  pentru apa calda.

Menţinând ritmul alert, au fost deschise inca doua magazine in orasele  Eforie Nord si Mangalia. Parcul auto s-a marit cu masini noi de transport marfa pentru a putea onora comenzile din zona sud-est a tarii. Piaţa s-a extins, nevoile clienţilor s-au diversificat, cererea de produse moderne si eficiente a crescut. Am importat si promovat  produse noi : panouri solare presurizate pentru apa calda menajera, centrale pe peleti si arzatoare pe peleti. Era si inca este important sa oferim rapiditate in deservire, sa fim receptivi la cerintele clientilor.

La inceputul crizei financiare s-a luat decizia reorganizarii activitatii, concentrarea intr-un singur punct de lucru  si orientarea spre vanzarile din mediul online. Produsele sunt pe stoc in magazinul Ora Cinci din Costinesti-Constanta comenzile sunt livrate rapid prin Fan Courier, Nemo Courier, Pallex

Va oferim suport dedicat prin WhatsApp, email sau telefon, suntem la dispozitia dumneavoastra pentru informatii suplimentare.

PANOURI SOLARE APA CALDA PRESURIZATE KYRIAZIS

ARZATOARE PE PELETI 

REZISTENTE APRINDERE PELETI

VENTILATOARE CAZANE

MOTOREDUCTOARE CAZANE