ARTICOLE

Functionare arzator pe peleti

functionare arzator peleti
 • Am cumparat recent un Arzator pe peleti cum setez parametrii controlerului cazanului ? La ce număr vă pot suna și la ce oră?
  Suntem disponibili în timpul programului de lucru de Luni-Vineri 08.00-16.00  si Sambata 08.00-13.00 , in afara programului de lucru ne puteti lasa un mesaj pe telefonul companiei. Suportul tehnic și telefonul de service este 0740 231 305 . Vă rugăm să sunați în timpul programului de lucru, deoarece numai atunci angajații au acces la documentația tehnică și vă pot ajuta; este necesar ca si dumneavoastra sa fiti langa controler pentru a putea face impreuna setarile controlerului . Va reamintim ca aveți acces la instructiunile de utilizare pe site-ul nostru. Regulile de setari , optimizarea procesului de ardere a peletilor sunt descrise destul de pe larg in manualul controlerului in format pdf. categoria Arzatoare pe peleti.
 • Cum cuplez senzorii de la controler la  cazanul pe peleti ?
  Controlerul Tigra este echipat din fabrica cu 6 senzori de temperatura. Pe fiecare senzor al controlerului este lipita o eticheta cu denumirea in poloneza si traducerea in limba romana. Veti gasi aceste informatii cu traducerea senzorilor si in pagina  5 din manual Tigra controler digital al temperaturii. Atentie : in timpul instalarii si functionarii, firele senzorilor nu trebuie sa atinga elementele fierbinti ale sistemului de incalzire centrala, feriti senzorii de ulei sau apa.
 • Am pierdut manualul de instrucțiuni de la controler cazan peleti . Ce sa fac ?
  Instructiunile de utilizare a controlerului cazanului pe peleti pot fi descărcate de pe site-ul nostru și tipărite. Dacă nu găsiți documentul corespunzător, vă rugăm să ne contactați prin e-mail ora_cinci@yahoo.com .Va vom trimite instrucțiunile corespunzătoare în format electronic. Pentru a găsi instrucțiunile controlerului pe site-ul nostru, vă rugăm să accesați categoria Arzatoare pe peleti – Arzator peleti in descrierea produsului veti gasi manualul in format pdf.
 • In timpul functionarii arzatorului pe peleti se aude un sunet. Este normal?
  Intensitatea sunetul produs de un cazan echipat cu arzator pe peleti este perceputa de fiecare utilizator in mod diferit. Functionarea cazanului adaptat cu alimentator automat de peleti este semnificativ diferită de activitatea unui cazan traditional. Zgomotul produs de ventilatorul cazanului pe peleti atunci cand porneste combinat cu sunetul snecului care alimenteaza cu peleti focarul este  diferit , comparativ  cu alte tipuri de cazane termice. Perceptia proprie a unui utilizator face ca un anumit nivel de sunet să pară natural, pe de alta parte, un alt utilizator va percepe același nivel de intensitate a sunetului ca fiind denaturat și poate va crede că ceva nu functioneaza cum trebuie . Acesta este proces normal, componentele centralei echipate cu arzator pe peleti, sunt metalice ( snecul este din fonta sau din otel, arzatorul pe peleti complet fabricat din fonta )